TRANSLATE
Multumim!
Recomandari


RO-
DATASAT

RO-
e-avantaj

4G
WiMAX

camere foto
Publicitate



HOSTINGER.ro

RENT
Parteneri




DTH - receptie TV satelit

Depanare Grup

e-Decodare Grup













Ремонт аппаратуры (схемы, справочники, документация)

Publicitate





Top postatori
Costin (3326)
 
stanley (693)
 
BUGHIU (594)
 
nicumicu47 (103)
 
schiopuion (72)
 
dan2626 (66)
 
mariantoader82 (64)
 
ruscanusorin (63)
 
Petru Bros (62)
 
mcioboata (53)
 

Google PageRank
Powered by MyPagerank.Net
Informatii trafic
Google bot

Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de ccg2011 la data de Sam 16 Iul 2011 - 19:02

Va salut!

TV ul proneste pentru 10 sec. dupa care se opreste si ledul de stare clipeste de 4 ori. Pot sa il mai pornesc doar daca il scot din priza. Porneste cu sonor. Se vad cursele inverse.

Am verificat tensiunea din D609 - 137V. Ce sa fie?

Multumesc anticipat!
Toate bune!

ccg2011

Numarul mesajelor : 47
Varsta : 36
Localizare : Galati
Data de inscriere : 16/07/2011

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de ccg2011 la data de Sam 16 Iul 2011 - 20:19

Am schimbat condensatorii c613 si c 615 ... nimic nou in functionare

ccg2011

Numarul mesajelor : 47
Varsta : 36
Localizare : Galati
Data de inscriere : 16/07/2011

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de stanley la data de Lun 18 Iul 2011 - 6:02

"Se vad cursele inverse" - regleaza U in grila G2.
Este sasiu Beko E1.Schema usor de gasit.Daca nu te descurci...anunta.
Succes !

stanley
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 693
Varsta : 59
Localizare : Targoviste
Data de inscriere : 03/05/2010

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de BUGHIU la data de Mar 19 Iul 2011 - 21:19

Tensiunea de 180v pe final video,apucati sa o masurati??
Eventual cu sarcina pe bec?!?! cum se ''descurca'' sursa??

_________________
Arbeit macht frei

BUGHIU
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 594
Varsta : 45
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 19/07/2011

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de ccg2011 la data de Joi 8 Sept 2011 - 8:30

Am pus bec. Aceiasi functionare. In 10 sec se opreste.

ccg2011

Numarul mesajelor : 47
Varsta : 36
Localizare : Galati
Data de inscriere : 16/07/2011

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de BUGHIU la data de Joi 8 Sept 2011 - 12:15

Aveti 180v pe video??

_________________
Arbeit macht frei

BUGHIU
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 594
Varsta : 45
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 19/07/2011

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de ccg2011 la data de Joi 13 Oct 2011 - 13:40

Timp de 10 secunde cat e pornit 114 V pe videom cand intra in stand by 136V.

ccg2011

Numarul mesajelor : 47
Varsta : 36
Localizare : Galati
Data de inscriere : 16/07/2011

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de BUGHIU la data de Joi 13 Oct 2011 - 14:26

Putin 114v pe video!!!Ma refer pe condi de filtraj,nu pe katozi la tub!!!!!
Ar trebui peste 150v in sus!!
Ati schimbat condi de filtraj pe video?

_________________
Arbeit macht frei

BUGHIU
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 594
Varsta : 45
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 19/07/2011

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de ccg2011 la data de Joi 13 Oct 2011 - 16:07

c514 inlocuit, c513 nu este prezent. Nu gasesc condensatori electrolitici in baza. Are doar R513, R514 si L502
am urmatoarele tensiuni:
b+ : std by = 136v , pornit = 114v;
12.5v: std by = 14,26v, pornit = 12,33v;
6v: std by= 5,84, pornit = 5,5v
U final linii CE : std by 136v, pornit 114v

ccg2011

Numarul mesajelor : 47
Varsta : 36
Localizare : Galati
Data de inscriere : 16/07/2011

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de Costin la data de Joi 13 Oct 2011 - 20:01

Lipsa Vguard in BLKIN, D104 (1N4148) intrerupta.

Eventual, strap la conector placa tk, pinii 1-2 (BLKIN).

Costin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 3326
Varsta : 54
Localizare : RO
Stare de spirit : optimist
Data de inscriere : 11/11/2008

http://www.e-rusu.ro

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de BUGHIU la data de Vin 14 Oct 2011 - 10:20

ccg2011 a scris:Timp de 10 secunde cat e pornit 114 V pe videom cand intra in stand by 136V.

Vad ca nu prea vorbim aceeasi limba!!!!
V-AM INTREBAT DE TENSIUNEA PE VIDEO!! CORECT????
Ati raspuns : "'...Timp de 10 secunde cat e pornit 114 V pe videom cand intra in stand by 136V''....
Asta ce ati spus dvs este alimentarea final linii!!!!
Faara suparare ; la un service cu el,fara suparare!!! Embarassed

BUGHIU
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 594
Varsta : 45
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 19/07/2011

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de ccg2011 la data de Joi 20 Oct 2011 - 22:28

Am verificat D104, e OK.

Noi detalii: cu bec pe C-E , tv nu se mai opreste. B+ = 110 V, U D612=11,88v, Uout IC 602= 3.28v.

Cand montez BU tv functioneaza cam 10 sec, dupa care intra in stand by si cliepste ledul de cate patru ori. In schema U G1=155v, eu masor 194v. Pe G2 masor 312 V.

ccg2011

Numarul mesajelor : 47
Varsta : 36
Localizare : Galati
Data de inscriere : 16/07/2011

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de nicumicu47 la data de Vin 21 Oct 2011 - 9:34

Daca G1 este 155(194)V pe pinul 5 a tubului e o problema(verificat c707,d704,r723,tub cinescop) iar daca este in punctul tp98 (+c707)e bine.Micsorati pe G2 din SCREEN (250V) si puneti un bec de 100W in locul puntii(se scoate sau se taie firul) de pe mufa bobinei BO. se porneste si se masoara tens. pe bec (maxim1/2 din 115v).Daca nu se opreste tv se mareste Ug2 pina apare ceva pe ecran

nicumicu47
Incepator
Incepator

Numarul mesajelor : 103
Varsta : 52
Localizare : jud. bacau ,loc.bacau
Data de inscriere : 12/08/2010

http://nicumicu47@yahoo.com

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de ccg2011 la data de Vin 21 Oct 2011 - 20:00

Cred ca e o problema pe baleaj verticala. Pana acum nu vedeam nimic. Am umblat la screen si tot ce se vede e o dunga orizontala. Se opreste la fel, in 10 secunde.

ccg2011

Numarul mesajelor : 47
Varsta : 36
Localizare : Galati
Data de inscriere : 16/07/2011

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de Costin la data de Vin 21 Oct 2011 - 21:46

Lipsa Vguard in BLKIN, D104 (1N4148) intrerupta.

Pana la urma nu era BV functional ...

Era suficient sa "ascultati" televizorul .

Verificati alimentarea CI , condensatoarele electrolitice .

Costin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 3326
Varsta : 54
Localizare : RO
Stare de spirit : optimist
Data de inscriere : 11/11/2008

http://www.e-rusu.ro

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de ccg2011 la data de Sam 22 Oct 2011 - 10:57

La BV, mufa care duce la bobina era cu probleme. S-a rezolvat acest defect.

...insa, tv ul porneste in continuare pentru 10 sec, cu sonor normal dar cu urmatoare imagine:


ccg2011

Numarul mesajelor : 47
Varsta : 36
Localizare : Galati
Data de inscriere : 16/07/2011

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de nicumicu47 la data de Dum 23 Oct 2011 - 12:49

,, Porneste cu sonor. Se vad cursele inverse. "???



trebuie sapat bine in BV,tensiuni masurate?

nicumicu47
Incepator
Incepator

Numarul mesajelor : 103
Varsta : 52
Localizare : jud. bacau ,loc.bacau
Data de inscriere : 12/08/2010

http://nicumicu47@yahoo.com

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de ccg2011 la data de Mier 26 Oct 2011 - 8:12

Daca ii bag mufa de cablu TV se aude sonorul unui post TV, insa imaginea se prezinta ca in poza. Totusi, mi se pare anormal ca tensiunea U G1 sa fie 194V in conditiile in care pe schema e de doar 155V. Aceasta tensiune e masurata atat pe grila cat si pe C707. Cand Tv-ul intra in std by, tensiunea masurata pe C707 devine -229 V. confused

ccg2011

Numarul mesajelor : 47
Varsta : 36
Localizare : Galati
Data de inscriere : 16/07/2011

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de nicumicu47 la data de Mier 26 Oct 2011 - 18:33

scoate-ti R723 si masurati tensiunile in ambele parti(sa nu vina din tubul cinescop).postati tensiunile masurate .

nicumicu47
Incepator
Incepator

Numarul mesajelor : 103
Varsta : 52
Localizare : jud. bacau ,loc.bacau
Data de inscriere : 12/08/2010

http://nicumicu47@yahoo.com

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de BUGHIU la data de Mier 26 Oct 2011 - 20:07

ccg2011 a scris:Daca ii bag mufa de cablu TV se aude sonorul unui post TV, insa imaginea se prezinta ca in poza. Totusi, mi se pare anormal ca tensiunea U G1 sa fie 194V in conditiile in care pe schema e de doar 155V. Aceasta tensiune e masurata atat pe grila cat si pe C707. Cand Tv-ul intra in std by, tensiunea masurata pe C707 devine -229 V. confused


Da este 195v deoarece tranzistorii finali video,nu functioneaza!! Verificati daca primesc semnal de la jungla,in speta tda8362,care poate fi ...defecta!!

P.S -banuiesc ca ati verificat daca screenul se poate regla!!

BUGHIU
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 594
Varsta : 45
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 19/07/2011

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de ccg2011 la data de Mier 26 Oct 2011 - 20:23

Screenul se poate regla.

ccg2011

Numarul mesajelor : 47
Varsta : 36
Localizare : Galati
Data de inscriere : 16/07/2011

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de ccg2011 la data de Joi 27 Oct 2011 - 18:53

nicumicu47 a scris:scoate-ti R723 si masurati tensiunile in ambele parti(sa nu vina din tubul cinescop).postati tensiunile masurate .

cu r723 scoasa, cu tv pornit, pe C707 masor 189V. Dupa ce intra in std by, pe pinii condensatorului C707 masor o tensine de -182V care scade ~ cu cate 1V pe secunda.

ccg2011

Numarul mesajelor : 47
Varsta : 36
Localizare : Galati
Data de inscriere : 16/07/2011

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de nicumicu47 la data de Vin 28 Oct 2011 - 12:32

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
masurati pe pinii integratului tensiunile si comparati.

nicumicu47
Incepator
Incepator

Numarul mesajelor : 103
Varsta : 52
Localizare : jud. bacau ,loc.bacau
Data de inscriere : 12/08/2010

http://nicumicu47@yahoo.com

Sus In jos

Re: Z50.190-07 ... DELTON porneste 10 secunde

Mesaj Scris de Continut sponsorizat Astazi la 19:18


Continut sponsorizat


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum