TRANSLATE
Multumim!
Publicitate



HOSTINGER.ro

Recomandari


RO-
DATASAT

RO-
e-avantaj

4G
WiMAX

Service TV
RENT
Parteneri




DTH - receptie TV satelit

Depanare Grup

e-Decodare Grup














Ремонт аппаратуры (схемы, справочники, документация)

Publicitate





Top postatori
Costin (3469)
 
stanley (702)
 
BUGHIU (596)
 
nicumicu47 (103)
 
schiopuion (79)
 
dan2626 (66)
 
mariantoader82 (64)
 
ruscanusorin (63)
 
Petru Bros (62)
 
fox (60)
 

Google PageRank
Powered by MyPagerank.Net
Informatii trafic
Google bot

Benq FP71G

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Benq FP71G

Mesaj Scris de DanS la data de Dum 24 Ian 2010 - 15:30

Monitorul meu la pornire se aprindea doar lampa de jos si dupa o secunda se stingea. Led-ul verde ramanea aprins. Trebuia sa cuplez/decuplez cablul de alimentare de cateva ori si chiar sa-l lovesc usor pentru ca cele doua lampi sa ramana aprinse. Domnul Constantin Rusu mi-a indicat ca ar fi vorba de lipituri reci in zona invertoarelor. Chiar daca nu se vedeau cu ochiul liber am refacut mai multe lipituri. Dupa aceasta procedura monitorul functioneza fara probleme. De asemenea pe placa mai aveam doi condesatori de 1000 uF/10V umflati la partea superioara si i-am schimbat cu altii de 1000 uF/25V. Multumesc domnului Rusu pentu ajutor.

DanS

Numarul mesajelor : 1
Varsta : 42
Localizare : Galati
Data de inscriere : 24/01/2010

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum